arka3 Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 Na początek ładnie się ze wszystkimi witam. Potrzebuję rady fachowca co do wyboru sprzętu dla "parametrów" -Mężczyzna -wiek 38 -waga 115 -wzrost 183cm -Zaawansowanie skala 6-7 -styl: długie łuki, duża prędkość, ale coraz bardziej mi się podoba slalom -trasy raczej przygotowane głownie Polska (więc wieczorami każdy wie jak jest), co parę lat Alpy -około 10 dni rocznie -budżet na nowy sprzęt 1300-1600zł - do tej pory jeździłem na Atomic Metron 9 176cm , po 8 latach chcę czegoś innego. W zeszłym roku wypożyczyłem Rossignol WC8 i bardzo mi to odpowiadało. (jednak kwota około 2000zł przekracza budżet, żona też chce nowe narty) Prosiłbym o radę w wyborze modelu który mnie dobrze poniesie, a wytrzyma moje obciążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 witam, no to ci powiem,że dobrze trafiłeś,narty se weż jakie gs-y albo jakiegoś crossa,żeby się nie przemęczać po testuj kilka par i będziesz wiedział co jest grane pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner79 Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2014 -styl: długie łuki, duża prędkość, ale coraz bardziej mi się podoba slalom Lubie jezdzic autem wyscigowym po torze ale coraz bardziej lubie off-road Tak to mniej wiecej brzmi. Przypuszczam ze wypozyczyles rossignola 8sl? Mysle ze poszukaj czegos co ma 74-75 pod butem i promien 16-17 w dlugosci ok 180cm np rossignol pursuit 16tpx, dynastar cr 74 pro albo volkl code. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi