marczello Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 (edytowane) Narty rocznik 2009/2010. Kupione w sklepie jako nowe w 2010. Stan bardzo dobry.Okazjonalnie na nich jezdzilem.Bralem je jako drugie narty w alpy aby miec sprzet na gleboki snieg.Na co dzien jezdze na racewych nartach. Na tych K2 jak z dziesięć dni jazdy w puchu to max. Wiązania Marker Griffon12. Buta mam dl.skoruy 315mm. Cena jaka mnie interesuje to 1300 zl.Do nagocjacji. Szata graficzna bardziej porysowana od transportu niż od samej jazdy. Czekam na Wasze propozycje. Narty mogę dostarczyć osobiście w woj.dolnośląskim opolskim śląskim , w sąsiednich do dogadania. Zapraszam do kupna , bo warto. http://www.backcountry.com/k2-obsethed-alpine-ski-k2s0686 Kontakt : krystiankondej@gmail.com Edytowane 12 Grudzień 2014 przez marczello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 16 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Ktoś ponegocjuje?Aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 19 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Świąteczna promocja dla użytkowników forum : Aktualna cena 1150 zł . Narty rocznik 2009/2010. Kupione w sklepie jako nowe w 2010. Stan bardzo dobry.Okazjonalnie na nich jezdzilem.Bralem je jako drugie narty w alpy aby miec sprzet na gleboki snieg.Na co dzien jezdze na racewych nartach. Na tych K2 jak z dziesięć dni jazdy w puchu to max. Wiązania Marker Griffon12. Buta mam dl.skoruy 315mm. Cena jaka mnie interesuje to 1300 zl.Do nagocjacji. Szata graficzna bardziej porysowana od transportu niż od samej jazdy. Czekam na Wasze propozycje. Narty mogę dostarczyć osobiście w woj.dolnośląskim opolskim śląskim , w sąsiednich do dogadania. Zapraszam do kupna , bo warto. http://www.backcountry.com/k2-obsethed-alpine-ski-k2s0686 Kontakt : krystiankondej@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 27 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Aktualne 1100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi