Misty720 Napisano 28 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2002 Czy ktosik z Was trawi czas na naukę trików w snowparku albo na hopie za domem? Jeśli tak to plizz dajcie znac o sobie. Ja i paru ziomków z Trójmiasta od jakiegoś czasu męczymy ten temat w osamotnieniu i nie wiemy dlaczego. Jeśli się odezwiecie to ozywimy kontakty. W Gdańsku mamy wybudowany funbox w tajemnym miejscu i spotykamy się tam gdy natura śniegu zapoda. Miłoby było pojfikać sztuki razem albo chociaż o tym pogadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 28 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2002 Leski, cos dla Ciebie !!!! Jest, jest - wszyscy chetnie "posluchamy". W 3M gorek nie brakuje, nie? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 29 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2002 Czy jakiś freestyla tu czasem zagląda? Pewnie że zagląda !!! Freestyle, freeride, fun, itp, to ja !!!! :) Pozdroovka !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 2 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2002 Leski, cos dla Ciebie !!!! dziękuje za to "wskazanie" ... że niby ma sie tu swoimi uwagami dzielić ...a wy bedziecie "słuchać".... mniejsza z tym czerwony:) chwilke mnie nie było ... ale już jestem i chetnie poznam freestylerów z 3miasta. .::S2D::. Pozdrawiam. Leski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misty720 Napisano 4 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2002 Czy jakiś freestyla tu czasem zagląda? No! wynik mnie powala. Trzy odpowiedzi! W międzyczesie śnieg spadł w 3Mieście i w niedzielę na nieśmiertelnej Łysej Górze paru z nas rzuciło parę 360tek i 540tek i grabów, chociaż w większości rylismy pyskami w śniegu:) wieczorem przywleklismy rurę i parę cienkich grindów wykonaliśmy, ale było fajnie. Słuchajcie, jeśli zachaczacie o Łysą to zawsze nas znajdziecie, bo jeździmy codziennie (jęśłi śnieg jakikolwiek lezy), nawet gdy zwyrodnialcy od wyciągu zgaszą światło:( Więcej o nas w www.toxicfilms.tv, ale to chyba webmasta skasuje, ja bym skasował... Śnieg nadal jakiś jest w Trójmieście, kto zna miejscówki w Oliwskim lesie i na Osowej może śmiało jeszcze próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi