maTeO2 Napisano 27 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2005 Witam Kupilem nowe nartki i zastanawiam sie czy oddawac jest do serwisu, standartowo z tego co wiem naostrzone sa na 90 stopni, do tej pory zawsze jezdzialem na 88. Smarowanko chyba tez sie przyda prawda ??? nio a nartki to rc4 race oczywiscie pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 27 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2005 nowe nartki > oddac do serwisu??? Lepiej najpierw sprawdź czy jeżdzą pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 27 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2005 nowe nartki > oddac do serwisu??? ślizgów nie ruszaj!!!podsmarujesz najwyzej zwykłym smarem na stoku,ale nie mam sensu smarowac ich na ciapło...a co do krawedzi to naostrz ale na 87 stopni!!! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McC Napisano 27 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2005 nowe nartki > oddac do serwisu??? TAK ! MASZ JE NASMAROWAĆ! Twardym Smarem na gorąco!! i to nie raz tylko 3 - 5 razy. Zawodowi serwisanci każą 30 razy , ale mnie nigdy nie było stać Krawędzie nie ruszaj aż się stępią , masz już ustawione w nich 87* stary , R-Tune , prawda? Pamiętaj o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 28 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2005 nowe nartki > oddac do serwisu??? Nie!! zrób na odwrót!!!naostrz ale nie smaruj:) ja mam RC WC4 RC i wiesz mi ze nie trzeba ich smarowac, natomiast co do ostrzenia hmm zrobisz jak chcesz ale moim zdaniem nie ma tam 87 stopni!!!ja swoje dodatkowo ostrzyłem a smaru nie trzeba,zawsze mozesz oddac na miejscu do serwisu gdyby cos ci niepasowało,te narty i tak sa wystarczajaco szybkie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 28 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2005 Do bobica lub japońskiego!!! siema chłopaki!!!powiedzcie mi na ile stopni sa ustawione krawedzie w RC4 RACE??pytam bo z tego co wiem, pracujecie dla fishera : pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McC Napisano 28 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2005 Co za IGNORANT!!!!! Kurde, człowieku , jakie Ty masz Doświadczenie? Z jakiej racji źle doradzasz człowiekowi?! Pójdź do kogoś kto przygotowuje narty zawodnikom i zapytaj go czy wsadzi swojego podopiecznego na narty smarowane tylko w Fabryce i wypuści go na stok. Nie masz pojęcia o czym piszesz i mówisz , więc się nie odzywaj!! Przez takich jak Ty nie mam ochoty wypowiadać się na forach dyskusyjnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Co za IGNORANT!!!!! Kozlow i lukee przyznajcie sie...pisaliscie to w uzgodnieniu? po kilku glebszych? Bo....innej sytuacji nie umiem sobie wyobrazic jak znam Twoje wypowiedzi Kozlow. Dolaczam rowniez prosbe w swoim imieniu; nie piszcie niczego czego nie jestescie pewni...i pozdrawiam tradycyjnie wszystkich. tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 nowe nartki > oddac do serwisu??? No co wy!! Po co chłopakowi źle radzicie. 87 i 86 stopni to są konty do jazdy sportowej. Czesto nawet sportowcy amatorzy używają konta 88 stopni. Jest on wystarczający. Do normalnej jazdy zdecydowanie 88. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 nowe nartki > oddac do serwisu??? hej!!!mowiłem o sobie,faktycznie moe 87 stopni byc dla niego za duzo,biorac pod uwage ze jezdzi na zwykłych RACE, ja mam ustawione na 87 stopni ale mam RC4 WC RC, a do tego warze jakies 115-120kg, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Co za IGNORANT!!!!! Hmm!!odpowiedz sobie na pytanie!! czy on jest zawodnikiem?! nie!!!a tych nart naprawde nie trzeba smarowac wiem to z autopsji!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Co za IGNORANT!!!!! Dzis do zadnych nart nie lepi sie snieg..jak to kiedys bywalo z dechami....mimo to smarowac trzeba kazde narty...jesli sie chce o nie dbac..ale oczywscie to nie tylko moje zdanie. Rzecz nie tylko w poslizgu tkwi..ale o tym mozna poczytac w necie. Poza tym; nasmaruj porzadnie swoje...zobaczysz roznice Pozdrawiam. tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maTeO2 Napisano 1 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 nowe nartki > oddac do serwisu??? Moze ktos z Fischera sie wypowie... Bobic, Fischerek ??? jestescie ?? ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 do Likaon Mi Japonski radzil do atomic m9 87 (!?) ...nie wiem jaki jest fabrycznie zakladany...pozdr.tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 nowe nartki > oddac do serwisu??? http://www.narty.pl/tresc.php3?id_tresc=305&kom=id_tresc&dzial=5#2.2:%20Tryb%20postępowania%20przy%20przygotowaniu%20narty%20nowej%20i%20dobrze%20utrzymanej%20do%20sezonu to pewnie wiele wyjasni...pozdrawiam.tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Do bobica lub japońskiego!!! 87 lub 86 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Co za IGNORANT!!!!! Kozlow twoja autopsja to chyba na sztachetach łod płota jakiegos była. Dalszy komentarz zbędny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Zwracam Honor!!! Mieliście racje!!!zawracam honor!!!myliłem się!!!!!!ale w koncu człowiek uczy sie na błedach!!!dzieki za lekcje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Zwracam Honor!!! Pozdrawiam serdecznie..ludzie gor i sniegu zawsze sie dogadują tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McC Napisano 1 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2005 Zwracam Honor!!! Najważniejsze to nauczyć się czegoś nowego i dojść do porozumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2005 nowe nartki > oddac do serwisu??? Mysmy byli na naszej prezentacji niwej kolekcji dla klientow w Szczyrku. Dajcie mi spokojnie poczytac, to sie potem wypowiem. A do czytania troche jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2005 nowe nartki > oddac do serwisu??? kąt 87 stopni, podniesienie 0,3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anbiel Napisano 5 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2005 nowe nartki > oddac do serwisu??? A przy okazji i ogolić się będzie można..... Dobrze naostrzona nartka, to jak z goleniem się co nie ? Pozdrawiam ludzi gór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi