Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

nowe nartki > oddac do serwisu???

maTeO2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Kupilem nowe nartki i zastanawiam sie czy oddawac jest do serwisu, standartowo z tego co wiem naostrzone sa na 90 stopni, do tej pory zawsze jezdzialem na 88. Smarowanko chyba tez sie przyda prawda ??? nio a nartki to rc4 race oczywiscie :)

pozdrowionka

TAK ! MASZ JE NASMAROWAĆ! Twardym Smarem na gorąco!! i to nie raz tylko 3 - 5 razy. Zawodowi serwisanci każą 30 razy , ale mnie nigdy nie było stać :) Krawędzie nie ruszaj aż się stępią , masz już ustawione w nich 87* stary , R-Tune , prawda? Pamiętaj o tym

Nie!! zrób na odwrót!!!naostrz ale nie smaruj:) ja mam RC WC4 RC i wiesz mi ze nie trzeba ich smarowac, natomiast co do ostrzenia hmm zrobisz jak chcesz ale moim zdaniem nie ma tam 87 stopni!!!ja swoje dodatkowo ostrzyłem :) a smaru nie trzeba,zawsze mozesz oddac na miejscu do serwisu gdyby cos ci niepasowało,te narty i tak sa wystarczajaco szybkie :) pozdrawiam

Co za IGNORANT!!!!!

Kurde, człowieku , jakie Ty masz Doświadczenie? Z jakiej racji źle doradzasz człowiekowi?! Pójdź do kogoś kto przygotowuje narty zawodnikom i zapytaj go czy wsadzi swojego podopiecznego na narty smarowane tylko w Fabryce i wypuści go na stok. Nie masz pojęcia o czym piszesz i mówisz , więc się nie odzywaj!! Przez takich jak Ty nie mam ochoty wypowiadać się na forach dyskusyjnych!

Co za IGNORANT!!!!!

Kozlow i lukee przyznajcie sie...pisaliscie to w uzgodnieniu? po kilku glebszych? :) Bo....innej sytuacji nie umiem sobie wyobrazic jak znam Twoje wypowiedzi Kozlow. Dolaczam rowniez prosbe w swoim imieniu; nie piszcie niczego czego nie jestescie pewni...i pozdrawiam tradycyjnie wszystkich. tk

No co wy!! Po co chłopakowi źle radzicie. 87 i 86 stopni to są konty do jazdy sportowej. Czesto nawet sportowcy amatorzy używają konta 88 stopni. Jest on wystarczający. Do normalnej jazdy zdecydowanie 88.

pozdrawiam

Co za IGNORANT!!!!!

Dzis do zadnych nart nie lepi sie snieg..jak to kiedys bywalo z dechami....mimo to smarowac trzeba kazde narty...jesli sie chce o nie dbac..ale oczywscie to nie tylko moje zdanie. Rzecz nie tylko w poslizgu tkwi..ale o tym mozna poczytac w necie. Poza tym; nasmaruj porzadnie swoje...zobaczysz roznice ;) Pozdrawiam. tk

Gość bobic

Mysmy byli na naszej prezentacji niwej kolekcji dla klientow w Szczyrku.

Dajcie mi spokojnie poczytac, to sie potem wypowiem. A do czytania troche jest :)

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...