MajorSki Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Witam Mam do sprzedania prawie nowe narty skiturowe Rossignol S3 BC 180cm z wiązaniami(szynowymi) skiturowymi Rossignol Freerando (Naxo NX21). Narty były maksymalnie 10 razy na stoku/turach, są w stanie b.dobry-, delikatne ryski na ślizgach do uzupełnienia. Rozmiar to 180cm i 91 pod butem - Taliowanie 121-91-115, narta TwinTip. http://twotip.com/rossignol-s3-bc-08-09-180-p-4077.html?lang=pl Wiązania w rozmiarze M (dla buta o podeszwie od długości 280-340 mm), możliwość wpięcia buta zjazdowego (regulowane na wysokość przednie szczęki), sam zaczynałem w takich butach. Zestaw kupiony nowy we wrześniu 2013r. Polecam! Rewelacyjna grafika! Narty: Wiązania: Możliwość odbioru na śląsku. Cena: Narty 500zł (450zł dla forumowiczów) Wiązania 400zł (350zł dla forumowiczów) Zestaw narty + wiązania 800zł (700zł dla forumowiczów) Jak ktoś chce oryginalne zdjęcia zestawu to mogę zrobić i przesłać na maila. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Jaka jest waga zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 28 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Narty 3,7kg za parę, wiązania 2,5kg = 6,2kg Acha nie dopisałem wcześniej, że sprzedaję ponieważ mam drugi zestaw na TLT i ten leży w szafie od grudnia 2013r i się kurzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 26 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Obnizka Narty + wiazania skiturowe 650zl! Zestaw na prawde w fajnym stanie. Idealny jezeli ktos szuka do jazdy przywyciagowej + podejscie w butach zjazdowych. Lub dla ciezszego (silniejszego ) narciarza na calodniowe tury. Wiekszy Rabat to juz w Maroku!! Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamjedrek Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 re Witam Masz jeszcze te narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Mam Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamjedrek Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 wyślij mi nr tel. to zadzwonię jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi