Sebi Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Witam, Proszę o poradę jaką długość nart z rockerem mam dobrać? Mam 172 cm wzrostu i 70 kg wagi. Umiejętności na 7/10 Aktualnie jeżdżę na salomon daytona 24 hours 162 cm, ale słyszałem, że narty z rockerem powinny być dłuższe. W jednym sklepie mówią by brać 166 cm a w innym 171 dokładnie model Volkl rtm 77. Co zrobilibyście na moim miejscu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolai Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Jak już to 171cm, choć 176cm też by były dobre przy Twoich umiejętnościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebi Napisano 1 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 Dzięki za rade. Wezmę dłuższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi