thomaschek1 Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2015 Witam, chętnie poznam namiary na ekonomiczne noclegi lub dołączę do kogoś kto wyjeżdża w terminie ferii wielkopolskich 2015 (14-28.02) do Austrii lub Włoch. Moja ekipa to 1 dorosły + 2 dzieci (12 i 10 lat). Mamy też auto, do którego możemy zabrać też jeszcze 1 osobę (wąski box dachowy). Pzdr. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackb Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2015 Witam. Chętnie podepnę sie pod taki wyjazd w 4 osoby własnym autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomaschek1 Napisano 12 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Kto coś namierzy to info na priva, OK ? U Ciebie 2+2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackb Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Tak 2+2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fomo Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 też chętnie bym dołączył z moją rodziną w terminie 21-28.2.2015 najlepiej do Tyrolu. Jest nas czwórka - dwie osoby dorosłe i dwoje dzieci 7-10 lat. Najchętniej przyłączylibyśmy się do większej ekipy, aby było sympatycznie i po polsku Jedziemy samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomaschek1 Napisano 26 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Po wielu trudach mam zaklepane miejsce w okolicy Wagrain / SkiAmade, termin 22-28.02.15. Ktoś się wybiera w te okolice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackb Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Witam. Da się tam jeszcze coś "zaklepać"? Możemy wtedy wybrać się razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomaschek1 Napisano 29 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Próbuj przez te lokalne portale: www.wagrain24.at/anfrage/ www.wagrain-kleinarl.at www.salzburgersportwelt.com Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanih Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Witam mam do zaoferowania 2 skipassy dwudniowe na jeden z pieciu lodowców Austrii .(promocja 2015r Ski Team, regulamin na ich stronie.) Cena 220 zł za szt.. Chętnych zapraszam na tel. 728 805 894. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi