Mark Cane Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Witam, mam dwa wolne miejsca na wyjazd z Górnego Śląska (Zabrze) do Schladming, kwatera jest w Haus im Ennstal, jade samochodem z boxem na dachu (okolice Zabrza i Gliwic mogę podjechać pod dom) - wyjazd albo w nocy z soboty na niedziele tak żeby skorzystać jeszcze w niedzielę z jazdy na nartach lub wyjazd w niedzielę rano i na narty od poniedziałku (kwestia do dogadania), powrót w piątek po nartach. Na miejscu dojeżdżam pod stok, na jeden lub dwa dni chciałbym podjechać do Flachau - Wagrain. Koszty: dojazd 200 zł kwatera 100 E. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanih Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Witam mam do zaoferowania 2 skipassy dwudniowe na jeden z pieciu lodowców Austrii .(promocja 2015r Ski Team, regulamin na ich stronie.) Cena 220 zł za szt.. Chętnych zapraszam na tel. 728 805 894. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi