dzetka Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Witam, Mam pytanie do bardziej doświadczonych osób Czy w Austrii free ski w kwietniu jest jedynie na lodowcu Kaunertal? Byłam tam w ubiegłym roku w kwietniu. 7 noclegów+6dniowy karnet wyniósł mnie 250 euro. Czy inne lodowce wychodzą dużo drożej? Przeglądałam oferty na Stubai, ale niestety tam sam karnet to koszt 208 euro (ewentualnie tańszy w maju), więc z noclegiem jest to koszt koło 350 euro. Czy jesteście w stanie coś polecić? Z góry dziękuję. Jeśli kogoś interesują bardziej szczegółowe informacje na temat lodowca Kaunertal to także służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
austria.info-pl Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 W kwietniu oferty pakietowe (nocleg+karnet) dostępne są także w innych ośrodkach narciarskich, niż Kaunertal. Jeśli mają być to lodowce, to propozycje poniżej: Pitztal www.pitztal.com/en/accommodation/packages/top-angebote?page=1 Sölden www.oetztal.com/packages-winter Stubai www.stubai.at/pl/noclegi/oferty-urlopowe/zima Hintertux http://mybooking.tux.at/tuxfinken/de/package/detail/ZIL/2ed7ab89-4ac4-4c00-a886-d8c24de9391e/sonnenskilauf-pauschale?customHeader=true Kitzsteinhorn www.zellamsee-kaprun.com/en/accommodations/special-offers/snow-ok_a29554 Pozdrawiamy serdecznie, austria.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi