marek91 Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Witam szukam sklepu online z bardzo dobrym sprzętem narciarskim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aheada Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 W zeszłym sezonie miałam podobny problem, bo wybór sklepów na necie jest niemały. Jednak drogą zbierania informacji z różnych źródeł trafiłam na sklep 24tanienarty.pl i nie żałuję. Kupiłam tam HEAD'y MYA4. Miałam na początku inną wizję, ale ich duża wiedza i fachowe rady naprowadziły mnie na ten model i po kilku wypadach przekonałam się, że to jest dokładnie to, co chciałam. Są profesjonalni, bo sami uprawiają ten sport, więc nic nie narzucają, nie wciskają na siłę, tylko doradzają tak jakby im przede wszystkim zależało na tym, żeby klient był zadowolony, przynajmniej ja tak to odczułam. Mam nadzieję, że od tamtego czasu nic się nie zmieniło, a z tego co widzę ich sklep wygląda inaczej niż wtedy, więc chyba się rozwijają [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katarzyna89 Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Bardzo fajne narty ma Majesty Skis - shop.majestyskis.com/plSa wytrzymałe i swietnie sie prezentują [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Dnia 13.10.2015 o 10:40, marek91 napisał: Witam szukam sklepu online z bardzo dobrym sprzętem narciarskim. Pozdrawiam a co wg Ciebie oznacza bardzo dobry sprzęt narciarski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Atomicus Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 No, właśnie. Zwłaszcza że w sąsiednim wątku użytkownik narzeka że ani te Majesty takie fajne ani trwałe. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi