Scooter Napisano 14 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Chcialbym dowiedzieć się coś na temat tych dwuch nart!!! Ja uważam że ficher ma przewagę ponieważ mozna nim pojezdzic po stokach w polsce i na lodowcu a atomic jest narta ktora nadaje sie na lodowce a nie na miekkie stoki w kraju!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 14 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Fischer RC4 WorldCup czy Atomic Sl 11 Nie wiedzialem, ze lodowce sa twarde, a stoki w Polsce miekkie.Chyba nie zawsze tak bywa. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość western Napisano 14 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Fischer RC4 WorldCup czy Atomic Sl 11 Ponoc tegoroczny SL11 nie jest najlepszy ale nie jezdzilem wiec ciezko ocenic. Natomiast Fischer jest jak zwykle bardzo dobry. Btw, na jednej i na drugiej jazda po miekkim to katorga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 16 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Fischer RC4 WorldCup czy Atomic Sl 11 Witam ja uwarzam całkiem odwrotnie na fischerku nie da sięjeździcna miękim stoku na sl jest też ciężko ale da sie ja jeździłem a Rc potrzebuje beton żeby siefajnie jeździło. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi