zizou Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 jak sprawują się spodnie softshelowe na stoku, przede wszystkim czy nie jest w nich zimno, zwłaszcza w tyłek podczas jazdy na zimnej kanapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akartman Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Kalesony grzeją tyłek Używam takich spodni i jestem zadowolony, zawsze pod nie zakładam oddychające cienkie kalesony takie z Lidla a na nie obcięte na udach grubsze kalesony żeby tyłek nie zmarzł na krześle. A przy większych mrozach dodatkowo neoprenowy pas biodrowy. :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizou Napisano 4 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 (edytowane) o matko, aż tyle warstw bym musiala założyć??? Edytowane 4 Grudzień 2015 przez zizou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramuś Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Ja mam bielizne termoaktywna, soft shelle i nie narzekam na zimno. Ale jesli ktos czesto upada, badz lubi posiedziec dluzej na sniegu to mysle, ze nie spelnia swojej roli:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi