willa81 Napisano 20 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2005 Witam! Mam pytanie, właśnie skompletowałem sobie sprzęt narciarski(nart, buty). Mam prośbe, chciałbym kupić kijki, ale nie wiem jaką dobrać długość i czym sie kierować, moja wysokość 179cm. Prosze o porade. Dziekuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mecza Napisano 20 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2005 początkujący narciarz_pytanie o kijki no musisz stanac prosto. i odwrocic kijek "do gory nogami" chwycic po tym "motylkiem" i kijek ktory bedzie tworzył kąt prosty miedzy reka a ramieniem jest odpowiedni .. rozumiesz o co mi chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willa81 Napisano 21 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2005 początkujący narciarz_pytanie o kijki nie bardzo wiem co to ten motylek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 21 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2005 początkujący narciarz_pytanie o kijki plastikowy "dynks" na końcu kijka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 21 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2005 początkujący narciarz_pytanie o kijki taaa... czasem kółka plastikowe... dawniej 'śnieżynki'... a jeszcze wczesniej to takie kolko druciane z rzemykami... )) pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 29 Maj 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2005 początkujący narciarz_pytanie o kijki mysle, ze 125cm jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi