livid Napisano 7 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2005 jesli jestes w stanie to prosze doradz mi. potrzebuje buty narciarskie z tym ze mam szeroka stope jezdze dość dobrze lubie duze predkosci jakie buty kupic??? bylem w warszawie w jednym z renomowanych sklepow i proponowali mi buty atomic gs9 race rozmiar 29,5 a rozmiar mojej nogi to 45 z tym ze jest dosc szeroka PROSZE O POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 8 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2005 potrzebuje rady Te buty są dobre co ci proponowali ale musisz je przymierzyc i najlepiej posiedzieć w nim w sklepie z 15 min jesli cie nie bedize gniut nie bedziesz mial wiekszych trudnosci z ubieraniem to popwinny byc dobre pamietaj ze wkłądka w bucie zawsze się jeszcze rozbije wiec nie kup sobie zadużych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fosek Napisano 8 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2005 potrzebuje rady Po raz pierwszy staram się komuś radzić, ale kilka lat temu miałem podobny problem jak Ty, moja stopa też ma rozmiar 45 i jest wręcz bardzo szeroka . Zmierzyłem bardzo dużo butów i każde były ciasne, buty Atomika według mnie należą do tych, które mają wręcz najmniejszą szerokość stopy i łydki. Po ubraniu miałem ich dosyć już po kilku minutach. Po długich poszukiwaniach kupiłem buty TECNICA serii Rival. Spędziłem w nich blisko 2 godziny w sklepie i wydawało mi sie że jest wszystko w porządku. Dopiero po pierwszym wyjeździe na stok okazało sie że nie da sie w nich jeździć. Objawem wąskiego buta w obrębie stopy był potężny ból nóg na tzw. podbiciu. Oddałem je do komisu, ktoś je kupił i po paru dniach ten ktoś też je oddał do komisu. Mam więc niemiłe wspomnienia dotyczące TECNIC. Buty które wreszcie pasują na moją stope to SALOMONY. W środowisku moich znajomych którzy dość długo jeżdżą na nartach uchodzą one za najwygodniejsze. Świadomie nie podaję Ci modelu butów abyś popróbował różnych modeli, ale mogę śmiało Ci polecić tą firmę jeżeli chodzi o wygodę w kwestii dopasowania do szerokiej stopy. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 8 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2005 potrzebuje rady stary twój rozmiar to zadnen problem przy moim, niedosc ze mam rozmiar buta 48 mam płasko stopie i grubą pęcine... jedyna firma robiąca na mnie buty to salomon... kupiłem salomony X-wave9 sa naprawde ok, moje maja flexa 100 , jezeli interesuje cie cos twardszego to moze byc np:salomon crossmax bądz jakis spaceframe... pzdr wielka stopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livid Napisano 12 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2005 potrzebuje rady co myslisz o "crossmaxach10" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi