miraz Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Jak w tytule imadło nowe, nie używane... http://toko-serwis.pl/toko/5560036/ski-vise-express--imadlo-serwisowe-2-punktowe cena 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 16 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Aktualne oczywiście przesyłka w cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 23 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 aktualne cena do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fizyczny Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Hej, niestety nie mogę odpisywać na wiadomości prywatne(co jest bardzo dziwne, swoją drogą..), więc tu odpisuje. Czy mi się wydaję, czy nie można tu zamocować stabilnie narty pionowo, tak jak do ostrzenia ? I jeśli można wiedzieć czemu sprzedajesz ? Jestem wstępnie zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi