kasprzyk Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 (edytowane) Witam chcialem poradzic sie w sprawie dlugosci nart;) Przymierzam sie do kupna modelu atomic redster xti. Myslalem o dlugosci 169 cm. Bedzie to odpowiednia dlugosc? Zastanawiam sie tez czy te narty nie beda dla mnie za trudne i dam rade na nich jezdzic z moim poziomem zaawansowania. Jak myslicie? 1. Płeć - M 2. Wiek - 22 3. Waga - 82 kg 4. Wzrost - 180 5. Na nartach jeżdżę od 4 sezonow 10 dni w sezonie 6. Moje umiejętności określam na 5 7. Moje buty to - Salomon x-pro 90 9. Preferuję styl jazdy- przygotowane trasy 10. Upatrzyłem sobie narty - Atomic redster xti Edytowane 18 Styczeń 2016 przez kasprzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paluk Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 Ja 180/85 wziął bym 176 cm. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi