banan90 Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Witam serdecznie, od środy do piątku planuję wyjazd do Krynicy. Planowałem zakup nart w tym sezonie dlatego spędziłem na forum kilkanaście godzin czytając opinie nt. różnych modeli. Z powodu braku czasu dopiero w tym tygodniu wybieram się pierwszy raz na stok dlatego zakup nart postanowiłem jednek odłożyć na następy sezon (ewentualnie na wiosnę jak będą dobre ceny). Mam pytanie, w której wypożyczalni w Krynicy można wypożyczyć w miarę nowe modele nart? Chodzi mi o narty allround/allmountain, głównie interesuje mnie Fischer Progressor 800/8+ oraz Volkl RTM (75/77/80). Z racji tego iż mam, 186cm i 81kg to narty 175-185cm(z rockerem), buty flex 100. Fajnie gdyby była możliwość wymiany nart w trakcie dnia w celu znalezienia odpowiedniego modelu. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi