gdanio Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 Witam ! Jestem początkującym narciarzem, chcialem kupić narty fischer RX3 używki jakieś 7 letnie. wymiary nart to: 116/67/98 mm. Nie znany mi jest promień skretu. Co o tym myślicie? Wiem że to podobnież RX2 w nowej szacie... 1. K/M - M 2. Wiek - 25 3. Waga - 76 4. Wzrost - 172 5. Jak długo jeździsz na nartach ? - od 2 lat, zazwyczaj 1 tydzien w sezonie 6. Ja się oceniasz wg skali Forum ? 3 7. Jakie masz buty ? ( FLEX ) - Rossignol axium flex 55 8. Jakie masz teraz narty / na jakich już jeździłeś ? 9. Jaki preferujesz promień skrętu, szybkość jazdy ? generalnie krótkie skręty, na dobrze przygotowanym i niezatłoczonym stoku - długie, carvingowe 10. Jakie lubisz trasy, w jakim kraju ? trasy czerwone i niebieskie 11. Jak lubisz jeździć, lub jak chciałbyś jeździć ? ( turystycznie, sportowo ) turystycznie czasem sportowo 12. Jak z Twoją kondycją, ile dni w sezonie spędzasz na stoku ? kondycja bardzo dobra 13. Możliwości finansowe - 300-400zl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi