magnusDux85 Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Witam, szukam chętnych osób na wyjazd na Stubai wyjazd 15.03 ok. godz. 18-19 z Mosiny k. Poznania busem. Dojazd w środę rano od razu na stok. Jeździmy do soboty i powrót na wieczór. 4 dni jazdy. Mamy zarezerwowany nocleg tutaj: http://www.jedlerhof.at/en/family-apartments-stubaital-jedler.html a) nocleg w apartamencie (w cenę wliczone klimatyczne, końcowe sprzątanie za free, internet, ręczniki, pościel, urządzona kuchnia z pełnym wyposażeniem) (20+2,8+25/9)*3= 71,2 €/osobę b) skipass 4-dniowy Stubai 158 €/osobę c) ubezpieczenie narciarskie OPCJONALNIE (Hestia Podróże – pakiet rozszerzony) <54 PLN/osobę (koszty leczenia i Assistance 200 tys. PLN + NNW 20 tys. PLN + OC w życiu prywatnym 200 tys. PLN + Bagaż 2 tys. PLN) d) dojazd (Peugeot Boxer 9-osobowy) (250 PLN * 5 dób + 375 PLN ubezpieczenie assistance)/9 osób + (2250 km * 10 litrów/100 km * 6 PLN/litr)/9 = 181 PLN + (35 PLN + 30 €). Pozdrawiam, magnusDux85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ygoruss Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Karnet Stubai Cześć Magnus, Mam do sprzedania 4 karnety jednodniowe na Stubai, do wykorzystania do grudnia 2017. Własnie stamtąd wróciłem, niestety w sobotę i niedzielę lodowiec był nieczynny (w sb silne wiatry w nd zagrozenie lawinowe). Zwrotu pieniedzy za karnet nie uznają, dając w zamian karnety jednodniowe. Nominalna cena karnetu to 44e, ja sprzedam za 35e/szt Jakbyś był zainteresowany prosze o kontakt @ : [email protected] PS Jestem z Poznania, więc odbiór osobisty, mam rachunki/paragony etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi