peregrinus Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Witam, 18.03.2016 jadę do Szpindlerowego Młyna na snowboard z Poznania zaraz po pracy, powrót w niedzielę późnym wieczorem. Mam zarezerwowany 2 osobowy pokój ze śniadaniem w Penzion Lovochemie jednak brakuje mi towarzysza. Posiadam corollę kombi w dieslu - miejsca na sprzęt jest sporo a jazda w trasie jest ekonomiczna. Przewiduję wydatek na całość ok. 500zł/os. (paliwo 80, nocleg x 2 - 120zl, karnet 200, wyzywienie 100 + coś z poznania na ząb;)) Pozdrawiam, Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerstin Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 pls o kontakt: marconi@op.pl /nie mogę wysłac wiadomości prywatnej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aseto123 Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2016 Jeśli nadal masz miejsce wolne to napisz do mnie,mój mail kyra121@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi