Tytus Atomicus Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 (edytowane) Nie jestem pewien, czy trafilem do odpowiedniego dzialu... http://blistergearreview.com/gear-reviews/2014-2015-k2-annex-98 Ostatnio w Yurcie pozyczylem na jeden dzien te wlasnie narty. Strasznie walilo sniegiem i do tego mgla gorsza niz nad Smolenskiem wiec za bardzo od tras sie nie oddalalem. Ale wrazenia bardzo pozytywne. Minusy takie, ze narta wydawala mi sie nieco miekka, no i troche brakowalo mi dlugosci na trasie (jezdze raczej dlugim skretem), moze przez ten rocker? Dzien wczesniej jezdzilem na swoich starych K2 Four (198cm) - ktore mimo wieku swietnie sie sprawowaly na trasach, a te K2 Annex mialy tylko 184 (mierze/waze 182/82 + plecak). Ale czy w takim razie pchac sie w nastepny rozmiar - zdaje sie 191? To najdluzsze jakie robia, a ja przeciez az tak ciezki nie jestem. Czy ktos zna blizej tego Annexa 98? Rozwazam zakup jako uniwersalnej narty skiturowo-frirajdowej. Edytowane 28 Marzec 2016 przez Tytus Atomicus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi