Honaco Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 (edytowane) Chetnie na Stubai , około 05.maja 2016 na około tydzien poszusować. Pytanie o kwaterę, czy ktoś moze cos fajnego i niedrogiego polecić? eventuelńie dowóz? Słyszałam, ze czasami sa organizowane busy dla kilku osób? Lub autokary? Jak to funkcjonuje, ? chętnie jakieś wskazówki, dziękuje honaco, Mam do wykorzystania kupon na 2 dniowy skipass na Stubei, ale jest on ważny do 08.05.2016. Od 08.05.jest koniec hochsezonu na Stubei, potem skipasy sa tańsze? A podobno jest mniej ludzi i jeszcze super pogoda. Moze ktoś ma jakieś doświadczenia czy info w tym zakresie? A moze ktos ma ochote sie w tym czasie wybrac na Stubai? Jestem nowym uczestnikiem forum, nie bardzo jeszcze umiem "poruszać sie" po forum. Mam nadzieje, ze trafia do mnie wszystkie "wskazowki i odpowiedzi/ podpowiedzi" Edytowane 13 Kwiecień 2016 przez Honaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Chetnie na Stubai , około 05.maja 2016 na około tydzien poszusować. Pytanie o kwaterę, czy ktoś moze cos fajnego i niedrogiego polecić? eventuelńie dowóz? Słyszałam, ze czasami sa organizowane busy dla kilku osób? Lub autokary? Jak to funkcjonuje, ? chętnie jakieś wskazówki, dziękuje honaco, Mam do wykorzystania kupon na 2 dniowy skipass na Stubei, ale jest on ważny do 08.05.2016. Od 08.05.jest koniec hochsezonu na Stubei, potem skipasy sa tańsze? A podobno jest mniej ludzi i jeszcze super pogoda. Moze ktoś ma jakieś doświadczenia czy info w tym zakresie? Jestem nowym uczestnikiem forum, nie bardzo jeszcze umiem "poruszać sie" po forum. Mam nadzieje, ze trafia do mnie wszystkie "wskazowki i odpowiedzi/ podpowiedzi" Do spania polecam -> http://www.jedlerhof.at/ 20e/osobę/noc 2.8 e/noc klimatyczne + sprzątanie. Warunki spoko dojazd nie całe 20 km. Chatka wysoko położona dobre widoki . Skipassy po 8.05 są niewiele tańsze na 4 dniowym 30 e taniej... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honaco Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 (edytowane) Dziekuje Ci pieknie!!!!, i pozdrawiam Honaco, Cena za Apartament najnizsza to 50 Euro. To dobra cena, moze ktoś ze mną sie jeszcze wybierze, to 50 euro sie rozłoży ... Opony jednak zmieniam jutro na letnie, ciekawa jestem, czy tam nie bedą konieczne? W maju .. Edytowane 11 Kwiecień 2016 przez Honaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Dziekuje Ci pieknie!!!!, i pozdrawiam Honaco, Cena za Apartament najnizsza to 50 Euro. To dobra cena, moze ktoś ze mną sie jeszcze wybierze, to 50 euro sie rozłoży ... Opony jednak zmieniam jutro na letnie, ciekawa jestem, czy tam nie bedą konieczne? W maju .. Spokojnie na letnich będzie ok byłem w środku marca i wtedy już było ok na letnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honaco Napisano 12 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 (edytowane) Dziekuje Edytowane 12 Kwiecień 2016 przez Honaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi