foocus99 Napisano 3 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2005 Witam, mam pytanie, jaką długość nart powinienem kupić. Chodzi dokładnie o Fischer rc4 world cup sc model 04/05. zastanawiam się pomiędzy 155 a 160. Znajomi powiedział mi ze 155 bo 160 bedą za cięzkie, ja mam 176 cm i ok 70 kg. W dalszym ciągu nie wiem czy to dobra długość czy przypadkiem 160 nie są bardziej odpowiednie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2005 Fischer rc4 wc - jaka długość 160 cm i nie ma gadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foocus99 Napisano 4 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2005 Fischer rc4 wc - jaka długość znajomy zasugerował się moim wzrostem i wagą dlatego polecił 155, w dalszym ciągu nie jestem pewien tej długości. Wydaje mi się ze 155 to juz bardziej w stronę funu niz slalomu.Dzięki za odpowiedz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foocus99 Napisano 4 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2005 Fischer rc4 wc - jaka długość i słyszałem ze jezeli chodzi o tą nartę to najlepiej dobierac o 5 cm krótszą od innych (bardziej miekkich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 5 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2005 Fischer rc4 wc - jaka długość O 5cm krotsza od "bardziej miekkich"? Po co? Zdecydowanie dla Ciebie 160cm...zreszta nie tylko rc4, ale kazdy odpowiednik. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi