kozlow Napisano 9 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2005 Wiem Wiem . . . powtarzam się . . . Ale słyszałem ostatnio jakos w TV że w Austri chce wprowadzic obowiazek smigania w kasku dla wszystkich a nie tylko dla dzieci do `14 życia . . . . Wiecie cos na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacos Napisano 9 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2005 KASKI W AUSTRI juz byly o tym plotki w zeszlym roku... ale nie wiem jak jest w rzeczywistosci... ja i tak jezdze w kasku to mi wszystko jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 9 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2005 KASKI W AUSTRI ja tez smigam w kasku, ale poprosty jestem ciekaw . . . własnie apropo kaskow, wie ktos gdzie moge sobie p[omalowac kask . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2005 KASKI W AUSTRI nie wiem nic na ten temat ale jestem za...ja równiez smigam w kasku i mysle ze w polsce tez powinni wprowadzic taki przepis przynajmniej do 14 lat!!chociaz sam własnie tyle mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lily Napisano 26 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2005 KASKI W AUSTRI ja osobiscie nie wiem ale jestem jak najbardziej ZA i popieram ten pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi