Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

rossignol 8S Oversize - wasze opinie

blofeld

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

zakupiłem po dużych wahaniach ww. narty - cena bardzo okazyjna - model 04/05 nówki za 350 EUR (z zapieciami axium 300).

Wahałem się pomiędzy fischerami race sc oraz atomicami 9sl - narty z tej samej półki - slalom carve. Oczxywiście po zakupie przyszly wątpliwości - nie mogę się doczekać sezonu. Mam więc pytanie do użytkowników modelu z zeszlego sezonu - co sądzicie o swoich rosołach? Moze macie porównanie z ktoryms z wymienionych modeli, nad ktorego kupnem też myslalem?

Dzieki

Blofeld

w zeszlym roku jezdzilem przez kilka dni na rosołach 9S ale nie Oversize tylko WorldCup, jezeli Oversize maja podobna charakterystyke to sa swietne a w tej cenie to jest "steal", a poza tym mysle ze poziom miedzy markami jest bardzo wyrownany wiec mozesz spokojnie pozbyc sie watpliwosci. Rossignol mial kilka lat robienia kaszany (moim zdaniem) ale ten czas juz minal - mam na mysli modele T-Power ale to bylo jakies 4-5 lat temu.

czytalem kiedys recenzję tego modelu, ale 03/04. Bylo to chyba na narty.pl, nie jestem pewien, ten ktos uznal, ze pierwsze wrazenie to jak jazda na deskach od plotu - takie sztywne. Wiem, ze w sumie jest to kwestia pewnych subiektywnych odczuc wiec nie biorę tego serio. Czekam z niecierpliwoscią na sezon, tym bardziej, ze wpasuje w te nartki nowe buty elite pro 3!

pozdrawiam

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...