jacek40i4 Napisano 8 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2005 czy może ktoś z forum porusza się na nartach także pod górę - poza terenami przywyciągowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 10 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2005 wędrówki narciarskie witam serdecznie :-) ooo narescie jakas bratnia dusza:-) oczywiscie tylko zawsze im dalej od wyciagu tym lepiej a im stromszy i bardziej sniezny bedzie zjazd tym zabawniej :-) pozdrawiam serdecznie wszystkich turowcow i mam nadzieje ze sie nam ten obszar narciarstwa niebawem pieknie rozwinie Jestem z Wisły i jezeli ktos wybiera sie w moja okolice na tury to chetnie sluze rada pomoca - w zaplanowaniu trasy jak sie ktos chce sie pobawic albo moze raczej zwiekszyc stopien bezpieczenstwa sluze namiarami GPS- sczegolnie to odnosi si edo pasma Baraniej Góry ale z czasem uda sie opanowac i pozostale zakatki :-) pozdrawiam serdecznie i zapraszam yaaroo p.s. od tego sezonu z rozmachem bedzie dzialac w jednej z dolin wiślańskich - Wiśle JAworniku wypozyczalnia sprzetu turowego :-) - ma byc 10 kompletow nart wraz z fokami (w ubieglym sezonie byly 3 i powolutku zaczely chodzic) troszke gorzej bedzie z butami ale mysle ze powolutku wszystko sie uloży ) nartki bardzo fajne - TECNO PRO - mozna powiedziec ze lekkie i wytrzymale na sprawdzonych wiazaniach silvretta - foki okute wybor od moherkow az do syntetycznych :"-) nio to pzodrawiam jescze raz i do zobaczneia pod barania:-) heh leusom proponuje spacer po terenie pod moim lub moich zacnych kolegów komendą:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi