kpt Napisano 29 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2005 Wybieram się w ten weekiend na narty, ale zastanawiam się na jaki ośrodek się wybrać? Prosze doradzić ośrodek gdzie są dobrze przygotowane trasy. Po prosty nie chce po pierwszym przejeżdzie, na początku sezonu dać narty do generalnego remontu:) Pozdro Pawel Sopot;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 30 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2005 GDZIE POJEZDZIĆ???? Trudno powiedziec..warunki z dnia na dzien sie zmieniaja. Czytaj w necie aktualizacje. Teraz chyba jeszcze nigdzie nie jest dobrze. W ostatni weekend w beskidach sie ocieplilo wiec warunki sie pogorszyly. Teraz sypie...wiec...nie jest nic pewne. W szczyrku najmniej kamieniscie jest na "Julianach"- hala posrenia. Tam przy slabych warunkach mozna pojedzic bez orania po kamieniach ( oczywiscie nie jest to regula). Moze slowacja wielka racza? Warte polecenia. To jak chodzi o moje podworko.Pzoa tym sadze Bialka i Zakopane..jest wyzej wiec moze i zimniej i sniegu wiecej.... pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2005 GDZIE POJEZDZIĆ???? NA 100% w Białce Tatrzańskiej. Byłem tam w niedzielę. Czynna jest Bania i Kotelnica - 3 os. krzesełko i trasa pod nim: trasa dośnieżona ubit (ale nie beton),kolorowymi chorongiewkami oddzielona od tych części które jeszcze nie są przygotowane. W niedziele w samo południe stania w kolejce na 7 minut od 14 na bierząco. Restauracje na stoku czynne z pełnym menu także z głodu nie umrzesz. W sobotę byłem w Korbielowie (mam tam bliżej) a jak tam było czytaj mój temat poniżej "Rozpoczęcie sezonu w Korbielowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpt Napisano 30 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2005 GDZIE POJEZDZIĆ???? Dziekuje za cenne informacje. Pozdro i do zabaczenia na stoku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 2 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2005 GDZIE POJEZDZIĆ???? mozę to być Szczyrk tzw Juliany - ale lepiej chłopie poczekać jescze tydzień jak dosypie, a później pojechać np do Korbielowa na PILSKO tam bedżie jak w bajce rok temu też było cenko na początku i nie jeździłem bo były kamienie, później dosypało i wszędzie było super [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi