Boogie Napisano 4 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2005 jaką kurtke polecilibyście w takiej kwocie?? szukam czegoś fajnego sprawdzonego, coś co sie nie rozwali za szybko:) a bd fajnie wyglądalo ( Mialem jakas Iguane i poszla na szwach:( ) moze od razu pokazecie jakieś linki?? z gory wielkie dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2005 kurtka do 700zł Ciekawe co to za Iguana ja mam Iguane i dużo mioch znaomych i nikomu nic sie nie dzieje z nimi musiałeś trafić na jakąś felerną chyba ze miałes ją już 10 lat to się nie dziwie że poszła POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2005 kurtka do 700zł Ciekawe co to za Iguana ja mam Iguane i dużo mioch znaomych i nikomu nic sie nie dzieje z nimi musiałeś trafić na jakąś felerną chyba ze miałes ją już 10 lat to się nie dziwie że poszła Polecam jeszcze jakiegos Berksona też kupisz do tej ceny ale najlepiej poczekaj do wiosny potem zaczynajasieprzeceny i można świetnakurtke kupicna śmieszne pieniadze tak od połowy stycznia już siezaczyna przecena. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi