Homar Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2005 Po pierwsze Czy Atomic SL:11 to narta komurkowa ?? i po drugie co bys wybrał mając do wyboru tego atomika lub Blizza SLR no i jaką długosc (jestem jeszcze juniorem) mam 175 cm i 55 kg moze troche więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2005 Do Bobica GS11 to komórka. Bralbym GS11 w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Do Bobica czy tylko ja nie widzę związku między odpowiedzią a pytaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Do Bobica Panowie nadają chyba na innych falach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Do Bobica Nie wiem co mi sie z tymi GSami SL11 to topowa narta slalomowa Atomica. Nie jestem pewien jakie oznaczenie ma komorka Atomicka - moze miec takie samo, ale nie jestem pewien. Na Twoim miejscu bralbym Atomica - co do dlugosci to dluzszy temat do rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Do Bobica Dzienki Wielkie i sory za "komurkową" zamowiłem 160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2005 Do Bobica Dzienki Wielkie i sory za "komurkową" zamowiłem 160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi