bulluk Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 Mam pytanie odnosnie wiazan do tych nart gdyz najczesciej przewijaja sie dwa warianty : FS 10 i FX 12. Wiem ze FXy sa z wyzszej polki, ale czym wlasciwie sie one roznia? I czy do tych powinno sie kupic wlasnie FX12 czy to zalezy? I takie pytanie troche z innej beczki : zna ktos moze jakies miejsce, gdzie mozna by bylo kupic ten model nart po testach? Jakies centrum testowe Fischera czy cos, gdzie moznaby bylo nabyc model tegoroczny po 'atrakcyjnej' cenie Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 Fischer RC4 Race SC - wiazania. Wiazanie FX12 ma rowniez pietke diagonalna. FS10 tylko przod. Co do mozliwosci zakupu nart, to nasze centra testowe (podane na www.fischer-ski.pl) beda wyprzedawaly stary sprzet. Ale to juz musisz ustalac bezposrednio z centrami. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
expert Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 Fischer RC4 Race SC - wiazania. bobic wytlumacz mi jakim cudem FS10 ma przod diagonalny????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luku Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 Fischer RC4 Race SC - wiazania. a co to znaczy diagonalny ? =D=D=D buhehehe :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulluk Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 Fischer RC4 Race SC - wiazania. A gdyby chciec kupowac te narty nowe to jakie wiazania do nich sa zalecane? FX12 (z technologia Railflex2) czy spokojnie moga byc FS10 Railflex2? Co do centr testowych to sie skontaktuje - a tak orientacyjnie ile moga kosztowac wlasnie RC4 Race SC po takich testach? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 Fischer RC4 Race SC - wiazania. A takim, ze ma system Full-diagonal (wystarczy zerknac na strone www.fischer-ski.com albo www.fischer-ski.pl, ale to wymaga trudu), ktory pozwala na wypiecie buta z wiazania w promieniu 180 stopni. Technologia redukuje przeciazenia stawu kolanowego i ryzyko kontuzji. Wszystko stoi na stronie ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
airman Napisano 31 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2006 Fischer RC4 Race SC - wiazania. Ja mam pytanie troche z innej beczki, ale nioe chce zakładać nowego wątku. chciałbym się dowiedzieć jakiej długość tych nart będzie dla mnie najlepsza. Mam 184cm wzorstu i 80 kg wagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi