Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

JA JUŻ NIC Z TEGO NIE WIEM...Metron do SX :-(

lewar1309

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Wytłumaczcie mi bo chce kupić narty sx lub metron. Poczytałem że to narty troszke uniwersalne. Sx bardziej skicross a metron fun. Czym one dokładnie się różnią ( wiem ze taliowaniem i szerokoscią) ale opisuja je jednakowo. Na przygotowane trasy jak i jazde po za nią. Które nadają się bardziej do szybkiej jazdy na trasach przygotowanych w polsce? Mam 183cm wzrostu waże 80kg. Jaką długosć polecacie. Najpierw chciałem SX a teraz już sam nie wiem bo się pogubiłem. Jeśli jestem średniozaawansowany ok 7 lat jazdy to jeśli SX to jaki ( 9 czy 10) i tak samo z metronami. Pytam bo nie chce kupić nart które potem mnie zajadą i nie będe miał przyjemności z jazdy. Teraz są już promocje np. ma allegro można kupić SX 9 za 1300zł.(chyba dobra cena).

PS Ja lubie każdy styl( jazda NWN jak i na krawędziach_ )więc poszukuje czegoś bardziej uniwersalnego a poza trase to żadko wyjeżdzam.

POZDRAWIAM

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...