krakus Napisano 9 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2006 Myślenice,czy ktoś wie kiedy to cudo rusza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyskone Napisano 11 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2006 Myślenice? z tego co ja wiem juz jest w ruchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndzwck Napisano 15 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2006 Myślenice? Jakiś miesiąc temu słyszałem, że mieli otworzyć na ferie, ale ostatnio znajomy z Myślenic powiedział, ze stoją słupy, a na krzesełka zabrakło pieniędzy, więc chyba w tym roku się nie doczekamy. Z tego co słyszałem ma być tam całkiem całkiem, ale tego dowiemy się jeszcze nie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndzwck Napisano 25 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2006 Myślenice? A jednak. Dzisiaj byłem i pojeździłem, śnieg mokry, ale nie ma co się dziwić, taka temperatura. Ale poza tym OK! Na razie jest jedna trasa, chyba koło 800m, trudność raczej czerwona, karnet 9.00-14.00 za 40 zł. Nie jest źle, poza tym ma się rozbudowywać na przyszłe lata, jeśli wszystkie plany wypalą to naprawde super będzie (szczególnie, że blisko Krk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi