Czarny Napisano 11 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2002 Ponieważ nie jestem nabieżąco mam pytanie ktore dotyczy SKI - PROJECT+ Czy jak sie nie jest z Krakowa to można tez zostać takim członkiem i czy trzeba być instruktotrem? I czy stowarzyszenie XXI w działa na tej samej zasadzie, a może to jest inna bajka? Z gory dziekuje za informacje. Pozdrawiam Czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 11 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2002 A ja mam pytanie ? można, nie trzeba. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2002 A ja mam pytanie ? Jak sama nazwa wskazuje: Stowarzyszenie Kandydató i Instruktorów Narciarstwa SP+. Czyli nie musisz byc instruktorem, mozesz nie chciec byc instruktorem, mozesz chcicec byc instruktorem, by nalezec do SP+. Zachecam do poczytania na www.skipro.pl. Tam sa chyab prawie wszystkie wazne info. Pozdrawiam bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi