woyto Napisano 24 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2006 ... przynajmniej u Mnie. Jaku WAs. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2006 Fisher RX Fire!!! ZatkałoKakao... Hehe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztorm Napisano 25 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2006 Fisher RX Fire!!! ZatkałoKakao... A ja mam pytanko dotyczące kolekcji na 2007. Oglądałem zdjęcia z ISPO i widzę w seri AMC na dole takie czerwonolice AMC bez dodatkowego oznaczenia czy jest to to nowa 70 a może zupełnie coś nowego w tej serii ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 25 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2006 Fisher RX Fire!!! ZatkałoKakao... no taliowanie ładne ale do czego to porównać? jezdziłeś na tym? jak z twardoscią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2006 Fisher RX Fire!!! ZatkałoKakao... To jest narta AMC CRUISE, zblizona do AMC 70, ale bardziej uniwersalna - przeznaczona do jazdy na trasie dla tych, ktorzy chca miec narte AMC do jazdy na trasach. Nie pamietam taliowania, bo jestem teraz w Karpaczu na Fujifilm Snowmanii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyto Napisano 26 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2006 Fisher RX Fire!!! ZatkałoKakao... Wydaje mi się, że to już pod komórkę sportową podchodzi przynajmniej (SL) z przed 2,3 lat . Bobic będzie wiedział więcej. To moje odczucia. Dla mnie Bomba!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi