tomatoo Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 Mam 182cm i ważę 85kg. Jestem średniozaawansowanym narciarzem (co prawda jeżdzę juz osiem sezonów jednak nie dłużej niz 7 dni w sezonie) Kupiłem narty Head c220i r14 długości 163cm. Czy te narty nie będą zbyt krutkie? Jesli bedą to w jaki sposób wpłynie to na komfort jazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 Prośba o komentarz w sprawie długości nart. moga byc troche za krotkie, beda po prostu malo stabilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reuel74 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 Prośba o komentarz w sprawie długości nart. zależy jakie są to narty. Jeżeli mocno taliowane i jeździsz karwingowo - będą OK. Jeżeli są to narty typu Race - będą na pewno za krótkie. Tak więc wszystko zalezy od tego jakie są to narty i jak będziesz jeździł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 Prośba o komentarz w sprawie długości nart. te narty beda fajni krecily krotkie skrety, ale przy jezdzie na wprost przy ostrym gazie beda fruwaly podobnie jak matiz na autostradzie , moga uciekac ci spod nog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 8 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2006 Prośba o komentarz w sprawie długości nart. Ta narta jest z grupy all mountain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi