Gość bobic Napisano 12 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2002 Czy byles na Konf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 12 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2002 Do ski-addicted No pewnie. Widziałem Cię:-) Fajna kurtka:-) ja tez mialem calą żółtą. No niestety nie mogłem zostać do samego końca. Co było po prezentacji SITNU. Coś ciekawego? Kurcze, tak mi sie podobaly te slalomki Volkla ze juz sobie wyobrazalem jak bede na nich szusowal po stoku. A tu wielki zawod... Pytanko:jak oceniasz konf? podobalo ci sie wystąpienie dyr.Maksa? + inne sugestie Bede wdzieczny za odp... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2002 Do ski-addicted To trza bylo podejsc przynajmniej!!! To ty miales zoltego Alpinusa? Po prezentacji SP+ pojechalem do KAtowic, bo jestem chory (grypa) i dlatego siedzialem w kurtce:)) Ale podobno bylo spoxik-zadnej jatki. Tylko Marek O. ze swoja szkola troche przeciagnal;))) Pozdro P.S. Co tu gosc z Maksa mogl wiecej powiedziec-strasznie nerwowo, po lebkach, ale wiem sam bo ja to mowilem na targach w Krakowie:)) Na gadanie o sprzecie trzeba by ok 2-3 godzin:)) A cos moze przegapilem w jego wypowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 12 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2002 Do ski-addicted Mam noł nejma. Moim zdaniem było ciekawie. Szczególnie podobały mi się filimiki(ale to chyba na każdym robi wrażenie-szczególnie te salta na muldach).... Powiedz mi jedno... czy wasz stopien instruktora pozwala na samodzielne szkolenie i prace(zarobkową) w SkiPoject+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2002 Do ski-addicted jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi