michalpolin Napisano 20 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2006 Nie dawno zdałem kurs kwalifikacyjny. Właściwie robiłem go "dla sportu" i nie myślałem co z tymi wypełnionymi stronami w indeksie można zrobić. Szukać pracy? Gdzie jej szukać, gdyż ogłoszenia na sitn.pl są dość stare? Ile można zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 21 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2006 Jestem pomocnikiem co dalej? Jeżeli zdałeś kurs kwalifikacyjny to NIE jesteś jeszcze pomocnikiem. Żeby nim zostać musisz iść na kurs pomocnika który trwa 2 tyg a później za Egzamin Regionalny i w momencie gdy go zdasz to dopiero wtedy jesteś pomocnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalpolin Napisano 22 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2006 Jestem pomocnikiem co dalej? sorryy pomyliłem się, a tu wiadomości nie można edytować jestem pomocnikiem i co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 22 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2006 Jestem pomocnikiem co dalej? Jeżeli jesteś już pomocnikiem to kolejny i ostatni etap to kurs instruktorski -> CKI (Centralny Kurs Instruktorski). Odbywa się on raz w każdym sezonie. Są dwie części CKI 1(część sportowa) - aby ją zdać musisz zmieścić się w odpowiednim czasach na slalomie i slalomie gigancie ustalanych przez Instruktorów uczących na kursie. Druga część to CKI 2 (część metodyczna) - możesz do niej przystąpić gdy zdasz sportową,. W tej część już tylko uczysz się jak uczyć innych i jakie ćwiczenia stosować. Wszystkie informacje jakie jeszcze potrzebujesz aby lepiej się w tym zorientować znajdziesz na stronie Sitnu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalpolin Napisano 22 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2006 Jestem pomocnikiem co dalej? ja to wszystko znam na pamięć bardziej interesuje mnie jak znaleźć pracę o ile jest to wogóle możliwe, jak wygląda taka jazda w szkołce z dzieciakami i wogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mona mon Napisano 23 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2006 Jestem pomocnikiem co dalej? wyglada to tak ze jezdzisz przez 8h dziennie plugiem do tylu. bardzo rzadko trafia sie ktos chetny do doskonalenia bardziej zaawansowanych styli. he a warunki zatrudnienia sa rozne w zaleznosci od szkoly, szukajac pracy najlepiej aplikowac bezp do wybranej szkoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi