justynad81 Napisano 13 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2002 Własnie wróciłam ze stoku w Wierchomli - uruchomili tam dzisiaj jeden z wyciągów. Jutro ma ruszyć też krzesełko. Stoki zaśnieżone są w 90% sztucznie - naprodukowali tego śniegu i jest po czym jeździć. Trasy cały czas przygotowuje ratrak więc warunki są świetne. Pozdrawiam JUSTYNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 13 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2002 Właśnie wróciłam z nart!!! ty to masz fajnie justynko .... ehhh szkoda gadać) ... ale za to jutro poobijam sobie tyłek na hopce i bedzie fajnie. Pozdrawiam LESKI;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 13 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2002 Właśnie wróciłam z nart!!! Witam! Na prawde jest po czym szusować? Myslalem zeby sie wybrac do stacji w najblizsza niedziele ale doszedlem do wniosku ze jeszcze jest za malo sniegu(sztucznego). Powinieniem byc w Wierchomli w przyszly weekend(pewnie w niedziele). Do zobaczenia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krolowa Slalomu Napisano 23 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2002 Właśnie wróciłam z nart!!! Jak tam dojechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi