Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

SKI PROJEKT+

justynad81

Rekomendowane odpowiedzi

Dużo dobrego słyszałm na temat tej organizacji - podobno mozna zostać jej członkiem i w związku z tym mam pytanie kto nim moze zostac i na jakich warunkach a i to co mnie najbardziej interesuje jaki poziom jazdy na nartach trzeba reprezentowac? Podobno siedziba tej organizacji miesci sie w krakowie - tylko gdzie? Będę wdzieczna za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam JUSTYNA

SKI PROJEKT+

Czesc Justyna

Zapraszam do odwiedzenia strony www.skipro.pl, gdzie jest WSZYSTKO na temat SP+ wraz z adresem, mailami, wyjazdami, itp. itd.

Pozdrawiam

Robert

www.skipro.pl

SKI PROJEKT+

Bobic, Ty przestań tu ściemniac.

Mówię powaznie, zastanawiam sie czy loża masonska

nie była bardziej zakonspirowana.

Na stronie są ogólniki i tyle!!

Reszta jest w Twoich prywatnych postach do Leskiego:P

Wiem, że otwartość boli bo można byc zranionym w niechronione miejsce

ale bez przesady:(

Pozdrawiam (wkurzony;) )

Robert

SKI PROJEKT+

Dzięki za informacje na temat SP+ strona www dużo mi wyjasniła - jak tylko będę w Krakowie wpadnę do biura i dopełnie wszelkich formalności. Tylko zastanawiam się czy moje umiejętności narciarskie wystarczą do tego by zostać członkiem tak elitarnego stowarzyszenia - podobno skupia ono samaych byłych i obecnych zawodników,ludzi którzy zawodowo związani są z narciarstwem - zastanawiam się czy ja pasuję do tej elity

POZDROWIAM JUSTYNA

PS: Chyba mój poprzedni post z pytaniem o SP+ wywołał małą sprzeczkę między szanownymi kolegami bobic i ronin zupełnie niepotrzebnie - informacje zawarte na stronie internetowej wzupełności zaspokoiły moją ciekawość i rozwiały wieksząść niejasności.

PS: Czy mi sie wydaje czy kolega bobic w jakiś sposób jest związany z tym stowarzyszeniem? A tak przy okazji mała prywata - skąd ja cię znam, a znam na pewno? A na koniec życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!

SKI PROJEKT+

Kogo?

Mnie czy Ronina?

A co do klubu, to nie zrzesza samych zawodnikow i trenero i nie jest elitarny!!!

Jest dla kazdego, tak jak dla kadego sa organizowane przez nas wyjazdy:))

Zapraszamy.

Nie musisz sie bac. Jak nie czujesz sie na silach by jechac na kurs, ot pojedz na wyjazd kwalifikacyjny. Info bedzie na stronce i tam odpowiedni ludzie zweryfikuja czy mozesz na ten kurs jechac:))

Pozdrawiam

bobic

SKI PROJEKT+

Wyjazdy proponowane przez SP+ sa naprawde ciekawe, chetnie skorzystam z któregos tylko najwczesniej w marcu, do konca lutego pracuje jako instruktor w szkólce narciarskiej w Wierchomli i nie ma mowy o jakimkolwiek wyjezdzie. Przyznam że mnie pocieszyłes tym ze członkiem klubu może być kazdy trochę przerażała mnie ta elitarność. Ja się kursu instruktorskiego nie boję w koncu jakis poziom jazdy prezentuje skoro od 3 sezonów parcuje w szkólce narcairskiej. Szkoda tylko że termin tego kursu instruktorskiego przypda własnie na luty.

Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrowia. Ja naprawde mam wrażenie ze Ciebie skądś znam. JUSTYNA

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...