justynad81 Napisano 13 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2002 Dużo dobrego słyszałm na temat tej organizacji - podobno mozna zostać jej członkiem i w związku z tym mam pytanie kto nim moze zostac i na jakich warunkach a i to co mnie najbardziej interesuje jaki poziom jazdy na nartach trzeba reprezentowac? Podobno siedziba tej organizacji miesci sie w krakowie - tylko gdzie? Będę wdzieczna za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam JUSTYNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2002 SKI PROJEKT+ Czesc Justyna Zapraszam do odwiedzenia strony www.skipro.pl, gdzie jest WSZYSTKO na temat SP+ wraz z adresem, mailami, wyjazdami, itp. itd. Pozdrawiam Robert www.skipro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 13 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2002 SKI PROJEKT+ Bobic, Ty przestań tu ściemniac. Mówię powaznie, zastanawiam sie czy loża masonska nie była bardziej zakonspirowana. Na stronie są ogólniki i tyle!! Reszta jest w Twoich prywatnych postach do Leskiego:P Wiem, że otwartość boli bo można byc zranionym w niechronione miejsce ale bez przesady:( Pozdrawiam (wkurzony;) ) Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2002 SKI PROJEKT+ Dobra-obiecuje, ze jutro cos skresle w miare konkretnego:)) Pozdrawiam (chory na grype) bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 13 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2002 SKI PROJEKT+ Tu nie masz nic pisać bo to nie strona SK+. Pisz do wybranych (zainteresowanych) osób i tyle. Ale jasno i rzeczowo.Umiesz tak?)) R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2002 SKI PROJEKT+ nie umiem, przepraszam;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justynad81 Napisano 14 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2002 SKI PROJEKT+ Dzięki za informacje na temat SP+ strona www dużo mi wyjasniła - jak tylko będę w Krakowie wpadnę do biura i dopełnie wszelkich formalności. Tylko zastanawiam się czy moje umiejętności narciarskie wystarczą do tego by zostać członkiem tak elitarnego stowarzyszenia - podobno skupia ono samaych byłych i obecnych zawodników,ludzi którzy zawodowo związani są z narciarstwem - zastanawiam się czy ja pasuję do tej elity POZDROWIAM JUSTYNA PS: Chyba mój poprzedni post z pytaniem o SP+ wywołał małą sprzeczkę między szanownymi kolegami bobic i ronin zupełnie niepotrzebnie - informacje zawarte na stronie internetowej wzupełności zaspokoiły moją ciekawość i rozwiały wieksząść niejasności. PS: Czy mi sie wydaje czy kolega bobic w jakiś sposób jest związany z tym stowarzyszeniem? A tak przy okazji mała prywata - skąd ja cię znam, a znam na pewno? A na koniec życzę szybkiego powrotu do zdrowia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2002 SKI PROJEKT+ Kogo? Mnie czy Ronina? A co do klubu, to nie zrzesza samych zawodnikow i trenero i nie jest elitarny!!! Jest dla kazdego, tak jak dla kadego sa organizowane przez nas wyjazdy:)) Zapraszamy. Nie musisz sie bac. Jak nie czujesz sie na silach by jechac na kurs, ot pojedz na wyjazd kwalifikacyjny. Info bedzie na stronce i tam odpowiedni ludzie zweryfikuja czy mozesz na ten kurs jechac:)) Pozdrawiam bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2002 SKI PROJEKT+ Kolega bobic, moze nieskromnie powiedziec, ze jest v-ce prezesem:)) Ale to tak miedzy nami:)) Cicho sza, bo sie rozniesie:)) Pozdroofka bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justynad81 Napisano 14 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2002 SKI PROJEKT+ Wyjazdy proponowane przez SP+ sa naprawde ciekawe, chetnie skorzystam z któregos tylko najwczesniej w marcu, do konca lutego pracuje jako instruktor w szkólce narciarskiej w Wierchomli i nie ma mowy o jakimkolwiek wyjezdzie. Przyznam że mnie pocieszyłes tym ze członkiem klubu może być kazdy trochę przerażała mnie ta elitarność. Ja się kursu instruktorskiego nie boję w koncu jakis poziom jazdy prezentuje skoro od 3 sezonów parcuje w szkólce narcairskiej. Szkoda tylko że termin tego kursu instruktorskiego przypda własnie na luty. Pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrowia. Ja naprawde mam wrażenie ze Ciebie skądś znam. JUSTYNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 SKI PROJEKT+ Bobic, a nie potrzebujecie tam skarbnika? Mam referencje od Grobelnego, może się nadam?)) Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 SKI PROJEKT+ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi