guga1 Napisano 26 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2006 chce kupic nartki, decyzja padla na metrony:9 , w intersporcie byly za 999zl, no ale niestety zostaly same dlugie szykam wszedzie i nic nigdzie nie moge znalazc tych nartek o dlugosci 150:( tak wiec wynalazlam metrony:11 tylko mam watpliowsci czynie beda to za dobre nartki dla mnie. Prosze o rade, mam 162 wzrostu i waze kolo 58 kg, jezdze dobrze, moze nawet ,dobrze. Jedyny problem to nogi nie mam zbyt silnych i moje sie ze nie uda mi sie zaponawac nad tymi nartkami Mam nadizeje ze cos mi doradzicie bo ja juz wariuje od nawalu informacji Pozdrawiam Grazyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2006 POMOCY!!!! atomici METRONY Nie wiem czy tak wolno,ale niech będzie))))) podaję Ci namiary na importera Atomica, u nich pytaj czy mają tą nartę, czy będą mieć, a jeśli tak to kiedy. Albo jeszcze inaczej zadaj temat w obojętnie jakim sklepie sportowym że potrzebujesz tą konkretnie nartę czy Ci moą ją sprowadzić i na kiedy: jeśli jest ona w magazynie u importera to napewmo do tygodnia ją będziesz mieć(jak znam życie będą chcieć zaliczkę) Nie zapomnij o wynegocjowaniu dobrej ceny! pozdrawiam Sławek. SUMMIT S.A. ul. Racławicka 20 41-506 Chorzów tel. 32 349 04 44, 32 349 04 40–42, 32 349 04 40–42 e-mail: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga1 Napisano 26 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2006 POMOCY!!!! atomici METRONY dzieki za informacje sprobuje jutro, bo dzisiaj to za pozno juz hcyba na dzwonienie. Probowalam juz w kilku sklepach, moga sprowadzic ale to potrwa a ja 4.11 jade w alpy i chce juz pojechac z nowymi nartkami. W sumie to jestem zdecydowana na te m:11 za 1500zł ( sadzicie ze to dobra cena) tylko czy dam sobie rade na tych nartkach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2006 POMOCY!!!! atomici METRONY Tu Ci nic nie doradzę, bo nie znam tych nart(11 napewno będą twardsze od 9), ja sam jednak 3 sezony temu po latch zdradziłem Atomica na rzecz Fischera i jestem z tego po dzień dzisiejszy bardzo zadowolony, ale to jest sprawa indywidualnych preferencji i wcale Cię do tego nie mam zamiaru przekonywać. Zastanów się jeszcze nad wypożyczeniem nart, w zeszłym sezonie testowałem nowe Elany też bardzo przyjemne nartki(mogę Ci dać namiary gdzie w Bielsku B. można pożyczyć, a w dalszej konsekwencji jeśli Ci spasują kupić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi