Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

For justyna81

ski-addicted

Rekomendowane odpowiedzi

For justyna81

Czesc, jesli chodzi o Wierchomlę to na stoku który był czynny kamieni nie było, działał tylko TOCZEK, krzesła nie uruchomli bo nie zasnieżyli jeszcze górnego odcinnka, potrzebuja jeszcze kilka dni. A na Jaworzynie byłam po południu więc tarsy troche nieco przetarte ale moje nowe nartki na tym wcale a wcale nie ucierpaiały.

Dlaczego dopiero w przyszłym tygodniu?, sezon w szkólce już sie rozpoczął, wczoraj Jurand miał juz lekcje - tylko on bo inni instruktorzy zawiedli i nikt nie przyjechał - chyba co poniektórym trudno uwierzyc ze są warunki do jazdy. No ale mam nadzieje ze w przyszły weekend bedzie nas wiecej.

Za tydzien ma byc tez Piotr nie było go teraz bo siedzi w Rabce i tam organizuje pracę tamtejszej szkólki. To tyle na dzisiaj Pozdrawiam JUSTYNA

For justyna81

A działa Stonoga? Nie dałem rady w ten weekend ale pojawię się w przyszły.... Mam ważne pytanie. Nie wiesz czy ktos z ludzi-instruktorow mieszka w okolicach Zegiestowa?. Dlaczego pytam. W czasie przerwy swiatecznej bede pracowal w Wierchomli ale niestety bede mieszkal w Zegiestowie(jade tam ze znajomymi) a jak wiesz to z pozoru nie jest tak latwo dotrzec z tej wioski do stacji... Moze masz namiary na kogos kto dojezdza z tamtych okolic do stacji...

Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Hejka

For justyna81

Cześć, Stonoga jeszcze nie działa zamało jest tam sniegu w tygodniu maja tam przeciagnąć armatkę i dośniezyc wiec na przyszły wekend bedzie można juz tam jezdzić.

W przyszły weekend mamy rozjazd z Piotrem dzwonił do Juranda i prosił żeby wszyscy przyjechali chce znami porozmawiać, takie tam organizacyjne sprawy - wiec obecnośc obowiązkowa.

Nie wiem czy znasz Mariusz Lisa uczył przez ferie on mieszka w Zegiestowie.

Nikogo innego z tamtąd nie znam. Z Zegiestowa możan tez dojechać pociągiem rano nie powinno byc problemu gorzej wieczorem.

Mam pytanie czy Ty zamierzasz uczyć w Wierchomli przez cały sezon czy tylko podczas swiąt, wekendów i ferii - pytam bo troche sie nam stała ekipa wykruszyła i jak narazie na cały sezon jestem ja i Jurand - zastanawiam się co na to powie Piotrek jak sie dowie.

Pozdrowienia odemnie i od Macka ( trochę dzisiaj przesadził na tych nartkach i teraz zdycha )

For justyna81

Dzieki za info. A jakbys mi jeszcze dala numer badz maila do Mariusza(chyba go kojarze z tamtego roku) to bylbym wdzieczny!!!

Niestety w tym sezonie bede tylko raz podczas swiat i sylwestra. Gadalem juz o tym z Piotrem. Mam w tym roku na glowie mature i egzaminy na studia. Powazna sprawa-wazniejsza od nart:-( Moze wpadne w jakis weekend. Jeszcze nie wiem....

Postaram sie byc w niedziele. W soboty jestem zajety-kurs na uczelni. Piotr juz jest poniformowany....

Bardzo mi zalezy na numerze do Mariusza.(Mozesz go wyslac mailem?)

A moze wiesz czy Mariusz bedzie np. w najblizsza niedziele.

Pozdrow tego szalenca

Hej

PS. Ciekawe czy ktos czyta nasze posty. Chyba lepiej by bylo takie sprawy zalatwiac na privie

Gość axelcarver

For justyna81

he he he

to u mnie lepiej pojawił si prawie pełny skład :-)

trzeba wierzyc w to co sie robi :- )

pozdr

zapraszam na nartki do wisły

adresiku www nie dam tutakj bo jeszcze powiedza ze ja tu sobie reklame robie :-)

zapraszam na priv :-)

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...