ski-addicted Napisano 14 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2002 Czy SITN uznaje wasze stopnie instruktorskie. Czy ktos bedzie mnie mogl przyjac gdzies do roboty tylko na podstawie stopnia SP+? I ostatnie pytanko: W jakiej relacji jestescie z SITN`em? Walczycie ze sobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2002 do experta bobica Nie walczymy z SITNem, bo nie ma to sensu, ale chcielibysmy byc alternatywa dla nich. Nie wiem a jakiej relacji jest SITN w stosunku do nas. Chcialbym sie dowiedziec:)) Ja ich szanuje i walczyc z nimi nie bede- w koncu to paredziesiat lat tradycji:) Zeby nie bylo!!!: My nie drukujemy legitymacji instruktorskich, ani ich nie wydajemy!!!Wydaje Polska Konfederacja Sportu!!! A jesli ktos nie respektuje tej organizacji ..... Zapamietaj jedno. W SP+ na pewno latwiej instruktora nie zrobisz!!!) Jesli Ci o to chodzi. Moze zrobisz go szybciej, ale nie latwiej, a wrecz przeciwnie!!! To tyle na dzis:)) bobic P.S. I nie nazywaj mnie expertem, bo nim nie jestem, a tylko udzielam odpowiedzi na zadane pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 15 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 dzieki Oki. Rozwiales moje watpliwosci.... Rozumiem ze sztuka jest zostac instr. SP+ a uzyskanie instr. PZN`u do male piwko:-) Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 dzieki Nie chodzi o to;)) Chcialem tylko powiedziec, ze instr PZNu robisz przez okres kilku lat, a u nas to samo musisz przejsc w 2 tygodnie + teoria. Tylko tyle. I nie porownuje instr PZNu do SP+, aczkolwiek bede dazyl do tego, by nasz poziom jazdy na nartach byl wyzszy:)) Zapraszam do SP+ - WSZYSTKICH!!! Nie tylko potencjalnych instruktorow. bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 15 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 dzieki Bede sie zastanawial... Dzieki Pozdrawiam. Jak zdrowie?. Juz po chorobie? Czlowiek nie czuje jak mu sie rymuje, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 dzieki Choroba trwa:(( I nie chce odejsc.Moze ja snieg wywieje ze mnie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 16 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2002 2 tygodnie:)) pls... starczy już tego zapraszania i nie-porównywania w stylu: kilka lat=dwa tygodnie. Ps. misiek juz mi odpowiadal ...ale po łebkach .. a ja chciałem się "dogłębnie" dowiedzieć kto będzie stanowił kadrę instruktorską ... mogą być nawet jakieś nazwiska, osiągnięcia, miejsca i daty kursów ... egzaminatorzy ... bo wyjaśnienia , że będą to ludzie posiadający państwowy stopień instruktora sportu ... nic a nic mi nie mówią ... gdzie robili te papiery, u kogo, w jakich zawodach startowali i jakimi wynikami mogą sie pochwalić ... itd...itp... Bede wdzięczny za odpowiedź tu na forum ... bo odsyłanie do strony fufufu.cośtam.pl już przerabiałem ... i kilka nazwisk tam jest ... ale to mało. Mam nadzieje, że z wyjaśnieniem moich wątpliwości nie będzie problemu, bo przecież jak powstaje coś nowego to musi mieć jakieś ważne i mocne atuty aby zaistnieć na rynku ... a w tym przypadku najsilniejszym atutem powinna być "kadra", bo chyba nie tradycja czy niskie ceny ... a tych tytułowych 2 tygodni nijak za atut nie mogę uznać. Pozdrawiam. .::SKI2DIE::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2002 2 tygodnie:)) Leski, powiem tak. Siegnij prosze po ksazeczke PSD autorstwa tak znienawidzonego przez Ciebie Pana K.Sz. i tam na ostatnich stronkach masz reklamki. Sa tam rowniez szkoly narciarskie z Austrii i Wloch, z ktorymi wspolpracujemy. Jesli mowi Ci cos nazwisko np. Anastacia Cigolla ( wielokrotna mistrzyni Wloch, reprezentantka tegoz kraju) oraz np. Alfred Stock ( onegdaj trener kadry austriackich alpejczykow), to beda miedzy innymi te osoby. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi