Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

do experta bobica

ski-addicted

Rekomendowane odpowiedzi

do experta bobica

Nie walczymy z SITNem, bo nie ma to sensu, ale chcielibysmy byc alternatywa dla nich. Nie wiem a jakiej relacji jest SITN w stosunku do nas.

Chcialbym sie dowiedziec:))

Ja ich szanuje i walczyc z nimi nie bede- w koncu to paredziesiat lat tradycji:)

Zeby nie bylo!!!: My nie drukujemy legitymacji instruktorskich, ani ich nie wydajemy!!!Wydaje Polska Konfederacja Sportu!!! A jesli ktos nie respektuje tej organizacji .....

Zapamietaj jedno. W SP+ na pewno latwiej instruktora nie zrobisz!!!:))

Jesli Ci o to chodzi. Moze zrobisz go szybciej, ale nie latwiej, a wrecz przeciwnie!!!

To tyle na dzis:))

bobic

P.S.

I nie nazywaj mnie expertem, bo nim nie jestem, a tylko udzielam odpowiedzi na zadane pytania.

dzieki

Nie chodzi o to;))

Chcialem tylko powiedziec, ze instr PZNu robisz przez okres kilku lat, a u nas to samo musisz przejsc w 2 tygodnie + teoria.

Tylko tyle.

I nie porownuje instr PZNu do SP+, aczkolwiek bede dazyl do tego, by nasz poziom jazdy na nartach byl wyzszy:))

Zapraszam do SP+ - WSZYSTKICH!!! Nie tylko potencjalnych instruktorow.

bobic

2 tygodnie:))

pls... starczy już tego zapraszania i nie-porównywania w stylu: kilka lat=dwa tygodnie.

Ps. misiek juz mi odpowiadal ...ale po łebkach .. a ja chciałem się "dogłębnie" dowiedzieć kto będzie stanowił kadrę instruktorską ... mogą być nawet jakieś nazwiska, osiągnięcia, miejsca i daty kursów ... egzaminatorzy ... bo wyjaśnienia , że będą to ludzie posiadający państwowy stopień instruktora sportu ... nic a nic mi nie mówią ... gdzie robili te papiery, u kogo, w jakich zawodach startowali i jakimi wynikami mogą sie pochwalić ... itd...itp...

Bede wdzięczny za odpowiedź tu na forum ... bo odsyłanie do strony fufufu.cośtam.pl już przerabiałem ... i kilka nazwisk tam jest ... ale to mało.

Mam nadzieje, że z wyjaśnieniem moich wątpliwości nie będzie problemu, bo przecież jak powstaje coś nowego to musi mieć jakieś ważne i mocne atuty aby zaistnieć na rynku ... a w tym przypadku najsilniejszym atutem powinna być "kadra", bo chyba nie tradycja czy niskie ceny ... a tych tytułowych 2 tygodni nijak za atut nie mogę uznać.

Pozdrawiam.

.::SKI2DIE::.

2 tygodnie:))

Leski, powiem tak. Siegnij prosze po ksazeczke PSD autorstwa tak znienawidzonego przez Ciebie Pana K.Sz. i tam na ostatnich stronkach masz reklamki. Sa tam rowniez szkoly narciarskie z Austrii i Wloch, z ktorymi wspolpracujemy.

Jesli mowi Ci cos nazwisko np. Anastacia Cigolla ( wielokrotna mistrzyni Wloch, reprezentantka tegoz kraju) oraz np. Alfred Stock ( onegdaj trener kadry austriackich alpejczykow), to beda miedzy innymi te osoby.

Pozdro

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...