samark5 Napisano 7 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2006 Czy ktoś wie, gdzie w okolicach Warszawy znajdę pełną kolekcję kasków Carrera ewentualnie kto jest importerem tych kasków ? Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2006 Kaski Carrera Dystrybutorem jest firma Sport & Freizeit. Prawie pelna kolekcje znajdziesz najprawdopodobniej w sklepach Delty. A jak chcesz wiecej wiedziec to napisz do mnie na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samark5 Napisano 8 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 Kaski Carrera Dzięki Bobik .Pozdrawiam !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pony Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 Kaski Carrera BOBIK????? dziwnie to brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 Kaski Carrera Tiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 Kaski Carrera - pytanie do bobica czesc, a tak przy okazji zapytam ty masz cos wspolnego z Sport & Freizeit ? bo jezeli tak to musze podziekować za dzisiejszą dostawe - rx fire (kumpel z asportu mi wlasnie dowiozl ) nie moge sie nacieszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 Kaski Carrera - pytanie do bobica No mam, mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi