xnoowee Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 Wreszcie!!! Jak na tak rozbudowany system naśnieżania "uwinęliśmy" się dość zgrabnie przez tydzień z naśnieżaniem "Puchatka". Można już szusować. Niestety góra jeszcze nie czynna, ale czekamy na "ten prawdziwy" - z nieba. Na święta ma padać Ba, dziś jeszcze ma padać! A Szklarska bez śniegu na Święta to nie Szklarska. Jakby ktoś chciał rzucić okiem na dolną stację, oto link na WebCam: http://www.sudetylift.com.pl/warunki.htm Biedny ten Web Cam, ale lepszy taki niż nic:) Może się doczekamy kiedyś lepszego z obrazem na więcej tras, albo lepiej nie, bo gdzie się zamontuje, to zaraz ukradną... Hehe... Dygresyjnie tylko... Pozdroovka dla wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 15 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 Szusujemy już w Szklarskiej :) Też sobie dzisiaj zjechałem ze 3 razy:)) ... i jak małaMysz skakała popatrzyłem ... i płyte z Mad_Trix-ów wykręciłem co by lżejsze były... i szukam jakichś lekkich wiązań bez pół-płytki ... ..ale śnieg sztuczny ;( ... za to nadaje się super do śmigania na samych butach ...extra twardy!!! ... i ile zabawy ... i poskakać fajnie moża ...i dziury na wyciągu porobić) Pozdrawiam .::SKI2DIE::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 15 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2002 Oj będzie ogień w tym sezonie !!! Czuję to w moczu panie Lesiewski !!!! Damy czadu jak cholera !!!!!!!!! ski 2 die - to wszystko co nam pozostało :) Pozdroovka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 16 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2002 Oj będzie ogień w tym sezonie !!! a ty znowu z tymi wykrzyknikami ....??? oj Bartek Bartek:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 19 Grudzień 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2002 Oj będzie ogień w tym sezonie !!! Kit z wykrzyknikami !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi