Carrey Napisano 15 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2006 Witam, moja w zeszłym roku zaczęła jeździć na nartkach i w tym roku szukam dla niej jakiegoś sprzętu. Szukam narty w miarę łatwej ale bez przesady.. żeby czasem wymagały dociśnięcia - chodzi o to żeby nie zmieniać sprzętu co sezon. Zaczerpnąłem jezyka tu i ówdzie i znalazłem (w dobrej cenie) Atomici Izor 3.1. Moja ma 164cm wzrostu i waży ok 55kg, gość w jednym sklepie polecił mi te Izory (po testach) ale neipokoi mnie długość - 141cm. Jak sądzicie czy ta długość będzie odpowiednia dla niej (przypomnę że ona jest raczej początkującą) ?? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 15 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2006 Narty dla poczatkującej narciarki ?? Będą dobre?? To zależy jak lubi lub umie jeżdzić .Zasada 1 im krótsze tym łatwiej i szybciej skręcają . Ja osobiście polecił bym długośc około `150 cm . Magres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carrey Napisano 15 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2006 Narty dla poczatkującej narciarki ?? Będą dobre?? No właśnie wcześniej też takich szukałem, ale gość w sklepie stwierdził że na jej wzrost będą OK, miałem małe obiekcje do tego. No cóż .. szukam dalej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 16 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2006 (edytowane) Narty dla poczatkującej narciarki ?? Będą dobre?? Te 141 cm, t Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Robalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carrey Napisano 24 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2006 Narty dla poczatkującej narciarki ?? Będą dobre?? I stało się ..... kupiłem juz nartki dla mojej połówki ... zakupiony sprzęt to: Fischer AMC 7.0 dł. 146cm (nowe). Na moje oko wydaje mi się że będą dla niej idealne. Pozdrawiam i dziękuję za wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi