jarek Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdud Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 No i gdzie ta zima (((((( ja też już nie mogę. ŚNIEGU!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 No i gdzie ta zima (((((( Jak nie możecie się doczekać to proponuje Niemcy . Między Cottbus a Dreznem jest miejscowość Senftenberg . Tam jest hala śnieżna czynna cały rok .Poniedziałek i wtorek zamknięta . Polecam ja tam jeżdziłem w sierpniu po prostu bajka. Od przejścia ranicznego Gubin około 100 km. Pozdrawiam Magres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prentek Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 No i gdzie ta zima (((((( ja też nie mode już wytrzymać!!! pierwssze co robie jak wstane to partrze za okno na termometr, a tam co?? +10!!! czasami sie zastanawiam w jakiej rościągłości równoleżnikowej żyje. eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 No i gdzie ta zima (((((( lata po budowach :P:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sZyMeK Napisano 5 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 No i gdzie ta zima (((((( Zima będzie spokojnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi