torun Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 witam. czy w okresie świąteczno-noworocznym możemy w ośrodku narciarskim jasna-chopok spowdziewać się śniegu? zaliczka wysłana, warunków na nartki brak a do wyjazdu tylko trzy tygodnie zostały. oby sypnęło śniegiem.oby. może ktoś potrafi wyczarować śnieg? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majek Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 Jasna-Chopok Ja potrafię wyczarować śnieg za 1900 + vat bo tyle mi brakuje na narty. Niewiadomo co gorsze brak śniegu czy zamknięty szczyt bo duje a duje tam 70% otwartych dni a nawet jak nie duje to w kasie i tak powiedzą że duje i będą zamknięte wyciągi w górnej części Co spowoduje zajebiste kolejki. Ale za 1900 + vat wszystko może ulec zmianie. A poważnie wybieram się do Szczawnicy i dalem na tacę. Życzę śniegu tobie i sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 (edytowane) Jasna-Chopok Koszmar jak gorąco. Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Robalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_7 Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 Jasna-Chopok Witam, My też wysłaliśmy zaliczke wszystko dopięte na okres świąteczno noworoczny. Pisałem maila do do nich i niestety piszą że śniegu ma nie byc do końca grudnia, także nie dobrze. My juz zmieniliśmy plany i jedziemy w tym okresie do zillertal tam o poniedziałku wszystko rusza, pozatym w zapasie jest zawze tux. Także obym się mylili i śnieg był, powodzenia, Młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi